Man är

Man är "odbo" när man bor här i Ekelund!

Om bloggen

Lite av varje, välkommen att kommentera...

Istanbul Jan 2014

ResorPosted by Charlotta Andersson Wed, January 29, 2014 16:28:50
Snabbt blev det bestämt att vi skulle åka till Istanbul för att fira Thomas 50-års dag. Annika och Mikael följde med oss. Firade Annika lite också som blev 50-åring i början av januari.

Kan med glädje rekommendera Istanbul, dels för att det finns väldigt mycket att se, dels för att det finns så många underbara små restauranger med otroligt god mat. Turkisk mat är jättegott, en stor överraskning för oss alla fyra, tror jag, då ingen utav oss har varit i Turkiet förut.

Januari kanske inte är bästa tiden att åka till Istanbul då det är ganska kallt även i detta land denna årstid. Vi hade dock tur och fick en en helt underbar lördag med ca 15 grader varmt och solsken. Detta hade vi inte räknat med när vi satt och åt frukost och det fullkomligt ösregnade ute. Söndagen visade sig i alla fall från sin "rätta" sida för årstiden. Gråmulet och 3-4 grader varmt. Tar man på sig varmt och turistar i lagom takt, passar på att prova dom små kaféerna och restaurangerna så får man det hur mysigt som helst ändå.

Bilder finns nu upplagda i vårt galleri här på hemsidan.

// Lotta och Thomas