Man är

Man är "odbo" när man bor här i Ekelund!

Om bloggen

Lite av varje, välkommen att kommentera...

Istanbul Jan 2014

ResorPosted by Charlotta Andersson Wed, January 29, 2014 16:28:50
Snabbt blev det bestämt att vi skulle åka till Istanbul för att fira Thomas 50-års dag. Annika och Mikael följde med oss. Firade Annika lite också som blev 50-åring i början av januari.

Kan med glädje rekommendera Istanbul, dels för att det finns väldigt mycket att se, dels för att det finns så många underbara små restauranger med otroligt god mat. Turkisk mat är jättegott, en stor överraskning för oss alla fyra, tror jag, då ingen utav oss har varit i Turkiet förut.

Januari kanske inte är bästa tiden att åka till Istanbul då det är ganska kallt även i detta land denna årstid. Vi hade dock tur och fick en en helt underbar lördag med ca 15 grader varmt och solsken. Detta hade vi inte räknat med när vi satt och åt frukost och det fullkomligt ösregnade ute. Söndagen visade sig i alla fall från sin "rätta" sida för årstiden. Gråmulet och 3-4 grader varmt. Tar man på sig varmt och turistar i lagom takt, passar på att prova dom små kaféerna och restaurangerna så får man det hur mysigt som helst ändå.

Bilder finns nu upplagda i vårt galleri här på hemsidan.

// Lotta och Thomas

Kienz/Chienes V.7 2012

ResorPosted by Charlotta Andersson Wed, February 22, 2012 09:00:23

Åter tillbaka till arbetet efter en helt underbar resa till Chienes i norra Dolomiterna.

I år fixade vi resan "nästan själva", bekantas bekanta resa, vilket betyder att alla kände någon men ingen kände alla.

35 st var vi totalt med 2 st busschaufförer. Vi bodde på trevliga Hotell Gassenvirt (som dock låg längst upp i byn, med en "mördarbacke" dit upp).

Bilder finns nu upplagda från denna resa i bildgalleriet.

Efter den "proffsiga" enkäten :) som alla som ville fick fylla i på hemresan har vi nu redan börjat att fundera på nästa års resa.

Vi får se vad det blir, kanske det blir södra dolomiterna nästa år, vem vet, det är alltid lika spännande när man börjar att planera.

Vi hoppas ju att så många som möjligt vill följa med oss igen V.7 2013. Vi var ju ett så "gott gäng" i år + att vi får med oss några familjer till, så att vi kan få möjlighet att få en en större buss med lite bättre benutrymme. (vet att det var ett av önskemålen i enkäten).

Lägg gärna ett mail till oss om ni är intresserade att följa med.

Tack till alla som var med i år. Ni bidrog alla till att det blev en så trevlig och lyckad resa. Hoppas på återseende nästa år.

Mvh

Lotta/Thomas/Alicia/Jakob